ESTÜ Duyurular

Eskişehir Teknik Üniversitesi Lise vb. Kurumlar için Tanıtım Gezisi Başvuru Formu ve Süreci Hakkında

Eskişehir Teknik Üniversitesi, öğrenci odaklı ve iş birlikçi çalışma vizyonu kapsamında aday öğrencilerin keşif ve temaslarına olanak sağlayan ziyaretleri memnuniyetle kabul etmekte ve bu ziyaretlerin usulüne uygun olarak gerçekleştirilebilmesi için süreci titizlikle yürütmektedir. Bu kapsamda, Üniversitemize düzenlenmesi planlanan tanıtım ziyaretlerinin aşağıdaki usul ve esaslara uygun bir biçimde yürütülmesi; sürecin verimliliği açısından önem arz etmektedir.

1.         Tanıtım ziyareti için burada yer alan “Eskişehir Teknik Üniversitesi Lise Tanıtım Formu” uygun bir biçimde doldurulmalıdır.

2.         Ardından ilgili okulun Müdür veya Müdür Yardımcısı tarafından ıslak imza ile imzalanan dolu formlar taratılarak, lisetanitimi@eskisehir.edu.tr adresine e-posta gönderilmelidir.

3.         Tanıtım ziyareti başvurusuna ziyaret edilmek istenen tarihten en erken 2, en geç 1 hafta önce olumlu veya olumsuz yanıt verilmektedir.

4.         Gezi talepleri, resmi çalışma günleri dışında (hafta sonu ve resmî tatiller) ve sınav tarihleri sürelerinde kabul edilmemektedir (Akademik takvime buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz ).

5.         Alınan randevu saatine uyulmalıdır.

6.         Ziyaret esnasında Covid-19 pandemi kurallarına uyulmalı, özellikle maske ve sosyal mesafe kuralına dikkat edilmelidir.

7.         Ziyaretçilere talepleri doğrultusunda belirlenen fakülte, birim ve bölümler bazında görevlendirilen akademik ve idari personel tarafından tanıtım sunumları yapılmakta ve (gerek görüldüğü taktirde) tanıtım turları düzenlenmektedir.

8.         Olası ziyaret iptalleri, gerekçesi belirtilerek ziyaret tarihinden en geç 24 saat önce lisetanitimi@eskisehir.edu.tr  e-posta adresine iletilmelidir.

9.         Tanıtım Gezisi konusundaki sorularınız için +90 222 213 77 77 (Dahili 8744) telefon numaralarından bize ulaşabilirsiniz.